7 april 2023

Technische staf voor volgend seizoen (bijna) compleet

Met het aantrekken van trainer John Muijen en assistent-trainer Sven Dreuw is de technische staf voor volgend seizoen bijna compleet. Het bestuur blijft zoeken naar een trainer voor de lagere elftallen.

We stellen voor:

Sven Dreuw: 31, werkzaam als product support medewerker, heeft een succesvolle carrière als voetballer achter de rug. Ooit begonnen in de jeugd van rkvv Haanrade, heeft hij op hoog niveau onder andere bij Chevremont, LHC, Germania Teveren en EHC gespeeld. Helaas is hij vanwege een blessure moeten stoppen. Sven gaat bij onze club de eerste ervaringen opdoen in het trainersvak. Wij hopen dat hij er veel plezier aan zal beleven en dat hij zijn voetbalkennis op een goede manier kan overdragen op de spelers.

John Muijen: 56, gehuwd en vader van 2 dochters is werkzaam als relatiemanager/hypotheekadviseur. Hij brengt ruime ervaring in het trainersvak mee. Na lange en succesvolle periodes bij RKTSV en FC Kerkrade-West, waar hij de nodige promoties mocht meemaken, neemt hij vanaf volgend seizoen ons 2e elftal onder zijn hoede.

Hoofdtrainer Jorn Bontan en assistent-trainer Lars Dreuw (inderdaad, de broer van) zijn uiteraard nu al bezig aan een mooi seizoen en completeren het team dat ons volgend seizoen ook de nodige successen moet brengen.

Pascal Daems zal aan het einde van het seizoen afscheid nemen als trainer van het 2e, en zoals jullie ongetwijfeld weten, zal hij vanaf dan, samen met zijn partner Anja, achter de tap te vinden zijn als kantinepersoneel.

Wij wensen iedereen alvast heel veel succes!